Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Fast För Christians Skull Gjorde Jag Gärna Det.Vi käkade och när vi kom ut hade regnet upphört och jag följde med honom och kollade på ett par jeans. Muskeln var tajt men Patrik dyrkade upp hålet och lät ett, sedan två fingrar glida in medan andra handen sakta smekte sig in under pungen och greppade staken.

Jag låg länge och tänkte på vad Christian frågat och han hade varit så öppen och accepterande mot mig och Patrik så jag började misstänka att det låg något annat bakom. Jag satte mig jämte Patrik på golvet i duschen och kysste honom. Jag var inte sen med att förstå att han ville ha kuk.
- Javisst
- Är du bakis, sa jag retfullt
- Skojar du?Av en kuslig anledning så kom jag att tänka på Pål. Fast för Christians skull gjorde jag gärna det.
- Skojade bara

Därinne var det kaos, som alltid.

Jag fick helt enkelt ligga underst, eller det var i alla fall så jag kan komma ihåg att jag resonerade.

Jag hörde hur Ninas mamma kallade.
Jag andades allt häftigare medan min resa passerade brösten och magen. Min egen tröja var tvungen att försvinna. Jag satte mig grensle över hennes bröst så att min kuk kom i ansiktst höjd hon tittade förvånat på mig. Men oavsett vad det var så fick det mig att längta efter att beröra hennes kropp.

Follow ArtsBoston on Twitter "Artistry and Community in Concert." Established in 1975, the Cambridge Symphony Orchestra (led by music director, Cynthia Woods) is a community music organization that provides a welcoming environment for players and audiences through outstanding concerts, events and social action. Thumbnail by Susan Wilson. Follow Cambridge Symphony Orchestra on Twitter The Celebrity Series of Boston presents world-class performers from around the globe in a variety of performing arts disciplines, including classical music, orchestras, instrumentalists, vocalists, early music, choral music, chamber music, jazz, popular and folk music, ballet, modern and folk dance, and theatre. Follow Celebrity Series Of Boston on Twitter The Huntington brings together world-class theatre artists from Boston, Broadway, and beyond with the most promising new talent to create eclectic seasons of exciting new works and classics made current. A national leader in the development of new plays, the Huntington has produced more than 100 New England, American, or world premiere to date. Internationally-recognized klezmer ensemble Ezekiels Wheels brings passion, virtuosity, and contagious energy to every performance. The Wheels improvise with the intimacy of chamber music and the intensity of a rowdy dance band. Follow Ezekiel's Wheels on Twitter Urbanity Dance is the largest contemporary dance company in Boston and the largest presence of contemporary dance in BPS schools. As a nonprofit committed to local growth, Urbanity is working alongside Boston communities to bring imaginative performances that showcase Bostons diverse voices. Known for its effortless curves and use of breath, Urbanity places a strong emphasis on the foundations of modern, jazz, and ballet, while utilizing the highly detailed gesture work and hard-hitting articulation of hip-hop.

For the original version including any supplementary images or video, visit http://www.bostonherald.com/entertainment/arts_culture/state_of_the_arts

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl