Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Även När Jag Badar Har Jag Det.pungkulorna Var Sprängfyllda Av Sperma Som Måste Ut.hon Kommer Fram Och Sträcker Sig Upp.


"Robin är du där inne?Max klädde på sig, lite smått chockad men ändå lycklig över vad han upplevt.
Dem stod tysta och granskade varandra med spänd förväntan av vad den andra skulle tänkas göra.
Han hörde hur Max stönade för varje juck, han tryckte nu sin kropp så hårt mot han, så att Max nästan fick ont. Han var helt inne, och började trycka sig ut och in. Max juckade sin kuk mot Robins. " Tröstade Robin och stönade högt. Max märkte att han studerade hans nakna kropp, innan Robin fortsatte blygt.
"Robin, vad håller vi på med?
Max och Robin stod tysta och tittade på varandra.Max blev både rädd men ändå rejält kåt över Robins ord och handlingar.

Sommaren med Simon - del 8:2 (8)I morgon…..

Hör du därnere, skulle inte du mäta….

Helt enligt regelboken…catch-as-caatch-can, en viss form av professionell fribrottning, där det är tillåtet med vilka grepp som helst….

Okej, sa jag och mätte en gång till, jaja…femton och en halv bjudet då, sexton eftersom det är du… du vet… vänskapsmått..Simon började jucka allt fortare och med kortare drag, så sa han hest

Thomas, res litet på dig, han tog mig med armen om bröstet och drog mig uppåt, fortfarande lätt framåtlutad, greppet runt min kuk höll han kvar.

Jaha, du menar så….nej nu, när du säger det…kanske inte…jag har haft fullt upp med dig.Med tummen och pekfingret särade han litet på mina skinkor och så strök han på klicken med glidmedel runt ingångsöppningen, det var svalt och lent och skönt och när han kom med fingret och sökte sig inåt…
Så tog han tydligen ännu en klick ur tuben och kom igen, nu med fingret längre in och cirklade runt och liksom sökande…så förde han tydligen in fingret i dess längd, jag kände att det var pekfingret och längden på det kanske var halva hans kuklängd, om han nu skulle köra in den helt.Och Simon var en kille, det var ju helt otroligt, innan jag träffade honom hade jag aldrig, vad jag minns, tänkt på en kille på det här viset.

Hon stönar till och slappnar av i min famn. Hon tittar lite argt på mig.

-Inte där säger hon lamt.

Hon böjer sig ner, slickar försiktigt mitt blottlagda röda ollon.
-Nej, sug bara, min kuk vill tömma sig och det var ett tag sedan...Inte vanligt men när jag ska hänga upp min tvätt så har inte föregående hyresgäst tagit bort sin, typiskt! Även när jag badar har jag det.Pungkulorna var sprängfyllda av sperma som måste ut.Hon kommer fram och sträcker sig upp.

Javisst svarade hon snabbt men det får bli på hotellet senare idag. Hennes hand gled ut över sängkanten och Hans tog av sig sina byxor. Anki började mer och mer smeka mig och jag insåg att vi kåtade upp varandra och hur detta påverkade Per och Hans på samma gång. Efter lite småprat sa hon att nu var det dags. Jag förstår det sa Per det skulle vem som helst tycka. Hon böjde sig bakåt och la sig ner på ryggen. Hon rättade till kjolen och tog lite olja på sina händer och började massera axlar och skuldror ner över ryggen och upp igen.

Emmas svarta erfarenhet


"Schyst av dig att låta mig bo här över helgen.Och nu såg jag något ännu mer otroligare.
"Den blir bra.
Så jag tog duschen på ovanvåningen och Malick tog duschen här nere."
"Men hans lägenhet blir inte klar förrän på måndag, så han letade hotell för att bo på så länge.
När jag drog ner dom så ut poppade den största och svartaste kuk jag någonsin hade sett. Jag blev lite överraskad först därför att Malick var svart.
"Dra bara ut den innan du kommer.Så det är ytterst sällan som jag får orgasm när vi ligger med varandra. Malick tittade rakt in i mina ögon, och sen helt plötsligt så lutade han sig över mot mig och gav mig en riktig kyss på läpparna.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl