Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Resten Av Min Kropp Börjar Svara På Behandlingen Och Jag Särar Lite Mer På Benen, Lyfter Svanken Och Trycker Ner Stjärten Mot Det Skrovliga Underlaget.

Sommarminne

Din hand som söker sig dit, dröjande, nästan frånvarande börjar du massera din hårdnande kuk. Nu drar sig min hand över min bruna, varma mage och ner över trosorna.

När jag öppnar ögonen igen står du med ens på knä mellan mina ben. ”Jag kan inte vänta längre” viskar du, ”jag måste in i dig”. Jag råkar kasta en blick på dig och ser att du stirrar stint på min hand och vad den håller på med … Jag drar bikinibehån ordentligt åt sidan och börjar rulla bröstvårtan mellan tummen och pekfingret.
Men nu var de borta någonstans allihopa på någon bondauktion, och det var en så varm stillastående dallrande hetta i luften att det enda som var att göra var att gå ner till sjön…
---
Jag ligger och läser min bok, någon lättviktig tjejbok med ganska mycket sexskildringar… Du står lutad mot klippavsatsen, vänd mot mig, och spejar bort över sjön. Jag lyfter mina höfter mot dig, möter dig som jag alltid har gjort. I brösthöjd passar jag på att nypa lite i bröstvårtorna som redan är halvt styvnade av mina fantasier.
---
Precis när vi var på väg ner i vattnet för att skölja av oss hörde vi bilarna tuta uppe vid stora trädet. Resten av min kropp börjar svara på behandlingen och jag särar lite mer på benen, lyfter svanken och trycker ner stjärten mot det skrovliga underlaget. Jag börjar cirkla med flera fingrar runt blygläpparna, låter då och då pekfingret stryka över klitoris och sedan dyka in i det varma, våta, trånga.

Centimeter för centimeter tryckte jag in mig i henne. Jag tittar ner mot min bula och svarar henne att jag föredrar att duscha innan frukosten. Hon satte ena handen på min höft och ökade takten på mitt gungande.

Sakta började jag dra ut fingret ur hennes bakre öppning.


Lotta letade sig långsamt upp mot mina bröstvårtor med ena handen medan den andra vilade tryggt på min växande bula i byxorna. Hon har övergått till två fingrar i stjärten. Läpparna var glansiga av saliv och försats.

Kontaktannonsen 1


Jag är inte sen att hörsamma din önskan.
Du hindrar mej absolut inte utan låter det väl smakas.
Du har dukat fram för kaffedrickning och placerat kopparna så vi skall sitta i varsin soffa.
Smeker uppför dina lår och når snart den punkt på din kropp som är det heligaste.
Du serverar kaffet och vi samtalar om allt möjligt.Du andas häftigare och jag för ner BHn och tar tag i bröstvårtan med tumme och pekfinger.
Med fittan i ansiktet suger jag in din klitta samtidigt som jag för in ett finger och sedan två i din blöta fitta och pullar dej.
” Vänta” säger Du ” gå in i sängkammaren och gör dej redo”.
Strax kommer Du iklädd negligé och kastar dej över mej.
Jag kommer en fredagskväll och ringer på din dörrklocka.Jag känner hur blöt du är och låter min kuk nudda vid din fitta.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl