Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Jag La Mig På Rygg, Lyssnade På Regnets Smattrande Mot Takplåten Och Försjönk Snabbt I Dagdrömmeri.

" Jonas backade lite och verkade lite bekymrad. Han fortsatte suga och Matte vred sig i soffan.

"Du borde verkligen raka dig där nere, tjejer gillar det lent och fint vettu.Matte gnydde, men det var så skönt att bli avsugen att han inte hade något emot det. " Han stängde av tv:n och ögnade Matte uppifrån och ner. Han drog av jeansen och råkade få med sig boxerkalsongerna en liten bit ner. Det är så skönt!"Ja! Den senare blev ganska överrumplad - han var inte van vid att krama folk, speciellt inte av samma kön och han kände hur han rodnade över kusinens axel.

Nyinflyttad sötis 4(9)

Kuktoppen pressade jag mot nedre delen av hans anus och när tungan på nytt började bearbeta hålet så fick även ollonet sig en del av slicket. Vissa var intresserade andra inte alls. Jag fick handla efter jobbet och fixade i ordning lite potatisgratäng och fläskfilé. Han låg helt stilla när jag sakta kysste hans fötter, vidare uppför vaderna. Folk visste om mig och hade aldrig gjort någon stor sak av det. Passade mig alldeles utmärkt. Patriks kuk sitter fint mellan mina läppar och den smakar himmelskt gott och försatsen från Patriks klubba rinner längs skaftet innan jag är där med tungan och fångar det.

Jag böjde mig ner mellan hennes svällande lår och kysste ömt hennes längtande sköte. Jag tog ett stadigt tag om hennes höfter och förde långsamt in min pulserande penis. Nu stod jag alltså där med ett praktfullt stånd mellan Sofias lår. Åh, nej inte så långt in.” stönade Barbro då jag trängde allt längre in. Sa hon efter ett tag.

Caroline

Men till min förvåning var hon i alla fall inte helt avvisande. Han hade en ganska så markant hängmage och var hårig över hela bröstet. Caroline stönade allt högre även hon och hennes underliv roterade allt häftigare. Samtidigt putade hon inbjudande med baken mot tidningsmannen som tog plats bakom hennes fasta stjärt. Innan jag visste ordet av det hade även bikinitrosan åkt av och hon stod nu helt naken framför mig. Tanken på att få se Carro suga på en annan kille/mans kuk gjorde mig nu väldigt kåt. Tänk nu om hon ändrat sig eller hela tiden bara hade drivit med mig?
Efter att Caroline hade försvunnit in till damernas för att duscha av sig och jag gjort det samma träffades vi utanför vid bilen.

Hon stod alldeles genomblöt och tittade överraskat, men smått intresserat på mig. Så mycket kåthet har jag aldrig sett i en tjejs ögon förut och innan något mer ord yttrades så hade hon kastat sig över mig och lagt sig så att hennes underliv hamnat jämnt ovanför mitt huvud. Hennes fitta smakade precis så gott som jag alltid föreställt mig att den skulle göra och detta kåtade upp mig extra mycket, vilket gjorde att jag ökade takten på mitt slickande och koncentrerade det till området runt klittan. Den uppmaningen blev startskottet så att säga och jag kände stråle efter stråle med vit och varm sperma forsa ut ur min kuk. Denna drömsyn var inte min kuk sen att reagera på, vilket ögonblickligen resulterade i en stor bula på shortsen som nu började bli väl trånga. Vera, som hon kallas, var en ständigt återkommande uppenbarelse i mina runkfantasier och en tjej som jag dittills förgäves hoppats få ha sex med. -I jämlikhetens namn tycker jag att du ska ta av dig kläderna också, utbrast hon retsamt när jag betraktade hennes fantastiska kropp. Ljudet av när dörren stängdes väckte mig dock ur dvalan och jag tittade yrvaket samt generat på vem som stod ett par meter framför mig. Nu var det ingen återvändo längre och jag viskade till henne: Jag vill ha dig, vill du ha mig? Jag la mig på rygg, lyssnade på regnets smattrande mot takplåten och försjönk snabbt i dagdrömmeri. -Åh, du måste ha världens skönaste, våtaste och trångaste fitta Vera, stönade jag fram och hon återgäldade min komplimang med: Åh Daniel, din kuk är så stor och hård, den fyller upp hela min fitta. -Det går bra, sa dom och gav sig raskt iväg i bilen. -Spruta mig i ansiktet och munnen, sa hon med en kåt min och gapade sedan stort.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl