Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Jag Hade Blivit Kär I En Kille I Andreas Handbollslag Samtidigt Som Andreas Hade En Crush På Mig.

Han står kvar i samma position. Hon vinglar till, det svindlar lätt för ögonen. Känner hur hennes rörelser är onaturliga, ryckiga. Hon sitter i mörkret vid köksbordet och spanar över mot fönstret i höghuset mittemot.
Hon lyckas få bort hans huvud en bit ifrån sin kropp, men han sträcker ut sin tunga, han når precis, våta fläckar på kjolen, tungan nuddar precis vid hennes klitoris, smeker henne. Hon känner hur det börjar kittla mellan benen på henne, känner blygden svälla.
Bara dessa ord. Hon ser hur han rör sig fram och tillbaka i rummet, hur han plockar upp någon sak här och någon sak där. Precis då tänds ljuset i vardagsrummet, där i lägenheten mittemot. Hon drar upp kjolen en aning och särar på benen och svankar så att stolsitsen trycker skönt mot underlivet. Först glömmer hon sig, blir överrumplad, och svarar honom, sedan minns hon, skakar på huvudet så att han inte klarar att hålla kvar kyssen längre.

Mer än bara en lärare


- Den är helt perfekt, sa han. Jag kände hans stånd mot min rumpa och det gjorde mig enormt kåt. Jag hade blivit kär i en kille i Andreas handbollslag samtidigt som Andreas hade en crush på mig.
Han la en hand på mitt lår och jag kände hur jag blev helt varm i hela kroppen. Jag knäppte upp hans byxor och kände hans hårda kuk.
Han började prata om hur vi skulle lägga upp vårens lektioner samt vad vi skulle göra de närmsta veckorna. Jag genomled lektionen tack vare min hyfsade kondition och styrka från ridningen. Han är lärare, varför skulle han vilja ha något som helst att göra med en elev som dessutom precis hade fyllt sjutton?Ingen verkade bry sig om att det alldeles nyss hade knallat in en helt skitsnygg kille i klassrummet. Han tog tag om mina höfter och drog mig intill sig.

NyfikenVäl hemma blev stämningen lite tryckt igen men han bröt isen genom att säga, "Ska vi sätta igång?Jag hade planerat att vi skulle ta in på ett billigt hotell men jag kände mig trygg så vi gick hem till mig istället.När han började stöna blev jag galen av kåthet, min kuk var stenhård och jag viste inte vad jag skulle ta vägen. Jag hade tänkt att jag skulle behålla mina kläder på under "akten" men nu kändes det lite löjligt så jag klädde också av mig, fast jag behöll mina kalsonger på. Jag tvekade lite men det smakade inte alls illa så jag började slicka hans anus.
Jag fortsatte att runka honom medan jag smekte hans pung med mitt ollon. Vi såg på varandra och han log.Jag och min flickvän hade just haft sex och hon hade gett mig ännu en underbar avsugning. Jag sög så mycket jag orkade och det dröjde inte länge förrän det började bulta i min mun och sen exploderade han med ett skrik. Jag började suga på hans pung, tog in en pungkula i munnen och sög girigt samtidigt som jag runkade mig själv med ena handen och han med den andra.

Den stora dagen kom och jag var mycket nervös när jag klev in på kaféet. Jag köpte en kopp kaffe och satte mig ner vid hans bord. Jag fick massor av svar men endast ett verkade intressant.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl