Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Hon Krängde Med Kroppen, Visste Knappt Var Hon Skulle Ta Vägen.

Den slutade en bra bit ovanför knäna och urringningen visade den mjuka huden på hennes bara sommarbröst. Hon längtade efter hans mun.Det stod inte mycket på den, men det var ändå den lappen som hade fått henne att nu undra om det här verkligen var den sortens semester hon borde ha valt i år. En kuk i munnen, en vibrator och en våt tunga mellan benen och en annan kuk i baken. Hon krängde med kroppen, visste knappt var hon skulle ta vägen. Det gick långsamt.

När hon kom upp till sitt hotellrum efter timmarna vid poolen hade det legat en lapp på sängen. Hon fick säga till sig själv på skarpen för att inte låta fingrarna glida runt alltför mycket.

Dröm, fantasi eller verklighet

Vilken syn! Så vände du på dig och vi möttes i en kyss full av könsdofter och –smaker. Du ser så härligt kåt ut och jag känner mig likadan. Det rann rejält med sperma ur den och jag slickade i mig våra safter.
Naturligtvis lydde jag och det var inte svårt att få in flera fingrar i fittan som verkligen dröp av fittsafter. Jag öppnade och steg in.
- Du ser så härlig ut. Din fitta kommer nog att vara ännu blötare när jag har behandlat dom.
Jag lät handen vandra uppför låret tills jag nådde den väntande fittan. Även pungen fick sitt. Jag har gått och eggat hela dagen och äntligen är vi här.

Sedan var det som om luften gick ur dig för en stund.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl