Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Dom Båda Var Muskulöst Byggda, Långa, I 45-50 Årsåldern.


- Hallå!
- ...Du är sen....det är vad du är.
- ...Ska straxt visa dej, ska bara dricka lite vatten först Svarar o hon lagom irriterat.Säger jag nervöst och ser en man hoppa ur traktorn och sakta gå mot husets groventrén, samtidigt som han tittar efter lastbilen, som står på tomgång till synes förarlös.
Klimaxet närmar sig med stormsteg och jag njuter till fullo av den rådande nyupptäckten, när jag plötsligt ser en traktor svänga in på gårdsplanen
-Shit det kommer någon! Hon tar på sig handskarna igen tar hon ett kliv närmare mig och kvickt lägger om handen om mitt bakhuvud och pressar in mitt ansikte mellan hennes stora fylliga bröst. Får jag fram när jag börjar kvickna till igen och orkeslös känner hur hon bearbetar repen runt mina handleder bakom min rygg medans jag är lutande mot hennes grova
sågar skyddsbrallor, som doftar bensin, avgaser, trä, och svett.Jag får inte så mycket tid till att fundera på det innan greppar tag om mig under armarna och lägger upp mig på mage, på en bänk på andra sidan, med benen hängandes utanför kanten.

En kvinnas makt Del 1

Han hoppas att han har somnat innan Maria är färdig med duschandet.
- Slappna av, säger Patrik och slår med den andra handen på nästa skinka.Jag älskar Jonas och vill inte såra honom.Patrik har inte hunnit skaffa något till köket ännu. Jonas tar fram mappen med ansökningarna och plockar fram kvinnans mapp. Han känner hur orgasmen är på väg. Det sticker i magen på Jonas för varje gång som Patrik stöter in kuken i Maria.

Men Linda hade besvarat kyssen lite väl intensivt tyckte jag nog.
- Ohhh, stönade bara Linda.
Den rakade mannen avslutade samtalet med bartendern och markerade för Linda att röra på sig genom att kraftigt smeka henne i stjärtskåran över klänningstyget. Jag flög upp från soffan och tittade ut genom fönstret. Själv ställde han sig bredbent vid hennes huvudända. När jag närmade mig såg jag de båda Mercedes bilarna som stått där under natten när jag sprungit iväg från huset. Ahmed hoppade in bakom ratten på den ena bilen.
Jag tittade åt det håll Linda och denne Carlos försvunnit och jag kunde se att de satt sig på andra sidan dansgolvet på en liten upphöjd platå i lokalen. Jag tittade en sista gång upp mot deras bord. Bilarna var kvar! Efter en tid som kändes som en oändlighet hörde jag två bilar stanna till utanför vårt hus. Plötsligt såg jag Linda och mannen med det rakade huvudet komma rakt emot baren där jag stod.
- En öl, svarade jag frånvarande.

"Vad fan var det du gjorde där längst bak i klassrummet?


Magistern drog ner hans kjol, strumpbyxorna och trosorna. När dom gick pratade dom knappt, dom höll varann i handen och Henrik kände sig lycklig. Han tänkte på alla deras sexlekar, hur Henrik fått klä ut sig till sjuksköterska, Polis, hushållerska och mycket mer. Sedan fick han ta båda i munnen. Ha fixade till frisyren och gick sedan på nästa lektion.Han satte sig ner i en soffa och snart kom resten av klassen dit. Dom båda var muskulöst byggda, långa, i 45-50 årsåldern. Som tur var var alla för inne i sitt arbete. Han tyckte att dom allihop var underbara. sa Henrik
.Hej Sophie!

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl