Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
laurencepmdt

Jag Lirkade In En Hand Innanför Hennes Bh Och Masserade Hennes Bröstvårta Mellan Min Tumme Och Pekfingret.

Jag stönade mer och mer. Jag kände hur det började dra åt i kroppen och sprutade all min sperma långt inne i henne. Hon stönade och Camilla gick fram och började suga på hennes bröst. Jag smekte sakta hennes klitoris. Jag lirkade in en hand innanför hennes bh och masserade hennes bröstvårta mellan min tumme och pekfingret.

Denna sommar hade jag lovat Johan att vara helrakad på musen samt att bara ha på mig trosor i nödfall, inget nödfall hittills, så de finns många som sett min mus i sommar inte bara på stranden utan även på stan.
Kurts mobil ringde, min första tanke var, va har en sån gammal gubbe mobil, men han gick bort och svarade:
- Hur känns det Maria att va fotomodell, frågade Johan, de var bara vi nu.
- Ok, älskar dig, sa Johan.
Kurt körde långsamt in sin kuk i fittan, och började jucka sakta, jag kände hur Johan började nosa med sin kuk i min bak, och tryckte in den till botten.
- De här är min fru Maria, och detta är Kurt, så presenterade Johan mig för Kurt.
- Ok, inget mer snack nu, njut nu, sa den äldre, medan hans kuk blev ännu större.
45 minuter till stranden tar det, och efter 30 minuter upptäcker jag att jag har glömt mobilen, jag skulle ju ringt Johan, jag kör in vid ett köpcentra, och ringer, men det är bara en telefonsvarare.
- Ingen.
- Ja, svarade dom, onödiga fråga kanske, tänkte jag efteråt.
- Jag såg din fina rumpa förut, kan man få den igen, sa den gamle.
- Så du gillade det, nu blev jag lugnare, trodde det skulle bli skiljsmässa,
Kurt kom tillbaka och Johan ledde oss ner till lilla stranden vid ”bögudden” som tur var va inga där.

FÖRÄNDRINGEN DEL II

Samtidigt som hon sög klämde hon och masserade mina pungkulor så att jag trodde huvudet slutligen skulle poppa av som en champagnekork. Hon skämtade och fnittrade om vartannat, hon verkade riktigt i gasen, jag studerade noga varenda detalj av henne och konstaterade att nog kunde dom konsten att föda snygga kvinns däruppe i Mellansverige.

Jag var inte nödbedd utan skred till verket utan försening eller dröjsmål. Jag kunde se tårar rinna från hennes ögon, hon andades stötvis.

– Åh… fan… nu får du komma snart, Dick! Jag lade henne ner mot den extra tjocka fåraherdemattan, där särade jag ordentligt på benen så att all hennes skönhet blev synlig.

Vi vrålade bägge unisont som vilddjur då vi kom. Jag ville gråta, skrika, skratta och yla på samma gång! Kvinnan som för tillfället svalde nästan hela mig var rena amazonen, rena krigarinnan! Vad jag sedan såg fick mig nästan att gråta av lycka – de mest underbara, välformade kanonpattar som mina ögon fått tillfälle att se, riktiga knockers! Vilken gud hade jag behagat för att få vara med om detta? Sedan dog syrran i en trafikolycka, så nu var jag ensam kvar av min familj… Flickvännerna hade jag haft oerhört svårt att behålla, kuken till trots, jag tycktes liksom aldrig få till det riktigt… och nu låg jag och omfamnade rena fotomodellmaterialet. Sa hon.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl